Skip to content

About

Header get inspired
835A0993

15+ years of experience in Full-Time Ministry

Sinds 2008 na het volgen van een bijbel en evangelisatieschool in Nederland en Amerika zijn Robert en Isabelle Bron een aantal jaren actief geweest als evangelisten in verschillende plaatsen en landen in Europa. In Noorwegen hebben zij een aantal jaren geholpen bij het leiden van een evangelisatieschool. Nieuwe leiders trainen voor pionierswerk in Europa is hun passie. Meerdere outreaches hebben zij begeleid in verschillende plekken in Noorwegen en vele andere landen in Europa zoals; Spanje, Engeland en Letland. Lees hun verhaal hieronder verder…
Pionieren in Europa
Trainen van nieuwe leiders
Mobiliseren van lokale kerken

Pioneers in Europe

Train new leaders

Mobilize local churches

Our History

Zending & Missionair werk   

In Duitsland hebben zij een aantal jaren leiding mogen geven in een lokale kerk en het evangelisatiewerk kunnen uitbreiden. Door o.a. het organiseren van missionaire evenementen en activiteiten voor de kerk, laagdrempelige kerkdiensten en het opzetten van een buurtcentrum.         
Met hun toenmalige bediening genaamd “Hope to Europe” waarmee zij onderweg waren hebben zij o.a. vele evangelisatie en zendingsreizen gemaakt en georganiseerd voor tieners- en jongeren. Verschillende outreaches hebben zij begeleid en georganiseerd naar Oost-Europa zoals landen in Albanië en Roemenië. Ook hebben zij andere kerken, bedieningen en christelijke scholen mogen helpen missionaire activiteiten, evenementen en reizen te organiseren. Ook buiten Europa waren zij actief met het opzetten van meerdere grootschalige evangelisatie campagnes in landen als Liberia, Burkina-Faso en Pakistan.

Theologiestudie & Voorgangerschap

Nu zijn Robert en Isabelle met hun 4 kinderen inmiddels een aantal jaar woonachtig in Nederland. Daar zijn ze na het afronden van hun “Bachelor of Theology” werkzaam geweest als voorgangers bij een lokale kerk. Met als visie: het mobiliseren van de lokale kerk om de impact te vergroten naar de mensen in de samenleving door de verspreiding van het evangelie.

Our Vision

Het is hun passie en visie om missie & kerk te verbinden door missionaire kerken te bouwen in Europa met impact. Zodat de kerk de weg opnieuw naar de samenleving zal openen en niet- gelovige mensen zal bereiken met het evangelie. 
Daaruit is de naam ontstaan: “Re-open the church”. Dit doen zij o.a. door: Het houden van spreekbeurten en het geven van evangelisatie seminars. Kerken en bedieningen ondersteunen bij het opzetten van evangelisatie activiteiten en evenementen. Het trainen van nieuwe leiders en het ondersteunen van bestaande leidersteams. 

Robert & Isabelle Bron

About us