Skip to content

 

RE-OPEN THE CHURCH

 

DE KERK IN NEDERLAND WORDT OPEN!

Je wilt graag als leider in je kerk of bediening je impact in de samenleving vergroten om de mensen in de omgeving te bereiken met het evangelie? Een krachtige preek over evangelisatie, een seminar met praktische tools of tijdelijke ondersteuning in het leiderschap? Wij helpen je graag. Heb je interesse laat het ons weten door het onderstaande contactformulier in te vullen. 

Onze diensten

Re-ignite the Church (Preaching)

Dagdeel

Je wilt graag als kerk, huiskring of jeugdgroep niet gelovige mensen bereiken en zelf opnieuw aangevuurd worden voor evangelisatie? Op een avond of tijdens een evangelistische zondagdienst komen we graag langs voor het houden van een krachtige spreekbeurt. Of wil je het liever iets breder aanpakken en een seminar plannen, dan kijk hiernaast voor de mogelijkheden.

Heb je interesse? Laat het ons weten door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag.

 

Re-light the Church (Teaching)

Dagdeel of één dag

Je wilt als leidersteam een kerk bouwen die niet-gelovige mensen met het evangelie bereikt?  We helpen je graag hierbij. Door het geven van onderwijs in de vorm van een evangelisatie seminar willen we je graag jou gemeente mobiliseren en verschillende praktische tools aanreiken. Hiermee kunnen de gemeenteleden zelf aan de slag of direct toepassen door samen de straat op te gaan.

Heb je interesse? Laat het ons weten door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag. 

 

Re-produce (Churchplanting)

Meerdere dagen

Je wilt als (moeder)gemeente jezelf vermenigvuldigen, een nieuwe locatie starten en het evangelie naar nieuwe on-bereikte plaatsen brengen? Wil je geïnspireerd, toegerust worden of heb je hulp nodig bij het pionieren van een (nieuwe) kerk met impact. We helpen je graag hierbij. Door jou team en gemeente te ondersteunen met het volgen van een 3daagse churchplanting-seminar waar je praktische handvaten krijgt om zelf aan de slag te gaan. 

Heb je interesse? Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag. 

Re-vive (Interim-leadership)

Één maand of meerdere maanden

Je wilt graag als oudsteteam of voorganger ondersteuning bij de verantwoordelijkheid als leider binnen je kerk of je taak tijdelijk uit handen geven? We helpen je graag hierbij. Zo kunnen we jou en je gemeente ondersteunen. Ook kunnen we je gemeente helpen bij het vergroten van je missionaire impact op de maatschappij of bij het opzetten van een (nieuw) kerkstructuur of leidersteam. 

Heb je interesse? Laat het ons weten door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag.

Contact Us

Whatsapp +31641794824
info@robertbron.com