Skip to content
team

Kingdom Bootcamp

(Teambuildingsdag)

Ben je als leider op zoek naar een unieke teambuilding dag? Daag jezelf uit samen met je collega’s, vrienden of leidersteam te groeien in mentale veerkracht. De combinatie van militaire oefeningen, uitdagende activiteiten en geestelijke input, maakt het de perfecte teambuilding dag. Met een traan en een lach leer je elkaar nog beter kennen en brengt het jullie dichter naar elkaar toe. Een dag vol inspiratie, gezelligheid en inhoud! Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een reservering aanvragen? Vul het onderstaande contactformulier in. 

Shallow focus shot of a young soldier holding an open bible in a field

Kingdom Basecamp

(Karakterweek)

Een 3-5 daagse trainingsprogramma voor jou organisatie, kerk, of trainingsschool. Ben je als leider op zoek naar een programma voor je studenten waar ze uitgedaagd worden om hun fysieke en mentale grenzen te verleggen? Wij zorgen ervoor dat ze groeien! Hier worden de nieuwe generatie leiders gevormd en bekrachtigd. De combinatie van militaire oefeningen, geestelijk onderwijs en persoonsvorming maakt dit programma uniek in Nederland. We komen graag bij jou op bezoek of vinden een passende locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een reservering aanvragen? Vul het onderstaande contactformulier in. 

young-soldier-affected-by-ptsd-effect

Kingdom Basic

(Coachingsessie)

Ben je als leider op zoek naar je eigen hart? Terug na de basis, de plek waar je voor geboren bent. Met 1 op1 persoonlijke sessies gaan we samen de uitdaging aan op zoek na de plek waar je thuishoort. Door fysieke uitdagingen, zorgen we ervoor dat je grenzen gaat verleggen, mentaal krachtiger wordt en nieuwe visie ontvangt op het gebied van jouw leiderschap. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een reservering aanvragen? Vul het onderstaande contactformulier in. 

Robert Bron

Geniet ervan om zijn eigen grenzen te verleggen. Hij krijgt energie van het overwinnen van obstakels. Meerdere fysieke prestaties in zijn leven afgelegd zoals; de 80km Kennedymars, 62km Obstacle Ultra run, Iron Viking 42 km en de Muskathlon Marathon. Niets liever helpt hij andere leiders hun eigen grenzen te verleggen.

mud

Contact Us

Info

Whatsapp +31641794824
info@robertbron.com